DIT BEHOV FOR SIKRING

LINDRUCKER VINDUESLÅS

Omkring 75% af alle indbrud i private hjem foregår gennem vinduer og terrassedøre. Derfor anbefaler vi at montere en Lindrucker Vindueslås i alle vinduer, som kan åbnes i stueetage og høj kælder. For at opnå den bedste styrke i løsningen anbefaler vi at montere låsen som vist på billedet: 

 

Udefra ser en færdig montering ud som vist nedenfor. Bemærk de små selvlysende advarselsmærker, der allerede udefra fortæller tyven, at det ikke er værd at forsøge indbrud her. 

Lindrucker Vindueslås kan monteres på udadgående vinduer i træ-, plastik- og aluminiums vinduer, ligegyldig om vinduet er sidehængt, topstyret, sprosset, Dannebrog, med dreje kip eller i fast karm. Låsen kan monteres i ca. 80% af alle vinduestyper i Danmark. Se vores monteringsvejledning og vinduesmål for flere informationer. 

 

LINDRUCKER GLASSIKRING

Indbrudstyve bryder desværre også ind gennem vinduer eller glasdøre, som ikke kan åbnes. Tyven aflister typisk vindueslisten og fjerner efterfølgende glasset. I sådanne vinduer og glasdøre anbefaler vi derfor at montere to stk. Lindrucker Glassikring per vindue eller glasdør.