Billige vindueslåse kåret som verdens bedste – nemme at betjene

Beskyt mod indbrud med billige vindueslåse

Op til 75 % af alle indbrud i private hjem foregår gennem vinduer. Derfor anbefaler vi at montere vindueslåse på alle vinduer især i stue- og kælderplan. Hos Lindrucker har vi designet vindueslåse, som passer til hjemmet og samtidig er til at betale. Vælg vores billige vindueslåse og beskyt dit hjem mod indbrud.

Verdens sikreste vindueslåse

I samarbejde med indbrudstyve, politi og brandinspektører har vi udviklet vindueslåse, som er godkendt af forsikringsselskaber og Teknologisk Institut efter EN 1627-30 anneks B RC 3 standarder. Vores vindueslåse er blevet testet som Europas sikreste og kan modstå indbrud ´med koben, skruetrækker, hammer, kiler og opboring med metalbor.

Verdens smukkeste vindueslåse

Udover at garantere ekstrem sikre og billige vindueslåse ønsker vi at tilbyde et lækkert og tidløst design. Vi har samarbejdet med NORM Architects om udviklingen af designet og kan nu kalde vores vindueslåse verdens smukkeste. Få en effektiv, smuk og økonomisk overkommelig sikkerhedsløsning med vores hjælp.

Billige vindueslåse – nemme at betjene

Vores effektive og billige vindueslåse er nemme at betjene og montere med vores solide monteringsværktøj, der er designet specielt til opgaven. De billige vindueslåse fås både til enkeltvinduer og dobbeltvinduer og kan monteres på både træ-, plastik- og aluminiumsvinduer.

Køb dine billige vindueslåse her og få en sikkerhedsløsning, der passer til alle typer vinduer.