NORGE

PRODUKTERNE

75% af alle indbrud i hjemmet sker gennem vinduer og terrassedøre. Lindrucker produkterne tilbyder en effektiv, smuk og prisbillig sikringsløsning. Lås og haspe passer til de fleste udadgående vinduer. Låsen passer også til enkeltterrassedøre (udadgående).

 

Effektiv

Lindrucker vindueslås er testet til at kunne modstå indbrud med koben, skruetrækker, hammer, kiler og metalbor. Låsen er desuden synlig udefra med en refleksstreg, der gør tyven opmærksom på, at dit hus er sikret.

Låsens konstruktion udnytter styrken i vinduets ramme og karm. Der er ingen synlige skruer, og det vitale koblingspunkt mellem låsehus og låsepal er skjult i låsehuset. Konstruktionen er testet til at modstå et tryk og et træk på 650 kg.

Vindueslåsen har desuden en indbygget glassikring, der gør det svært for tyven at fjerne alle glaslister og tage ruden ud af rammen.

Lindrucker vindueshaspe modstår indbrudsforsøg med en skruetrækker i over 11 minutter.

 

 

Smuk 

Vindueslåsen fås i hvid. Vindueshaspen fås i børstet stål.

 

Til at betale 

Vindueslås: Indbygget glassikring glasstrimlen, ingen nøgler, synlige for tyven udenfor.

 

Lindruckers vinduessikringer begrænser indtrængen gennem ​​vinduet i åbningssiden (Lindrucker vindueslås og vindueshaspe), hængselssiden (Lindrucker bagkantssikringer) og aflistning af ruden (Lindrucker glassikring). Bemærk at vindueslåsen har en indbygget glassikring. Til montering af vindueslåsen kræves også et montageværktøj.

 

BESTILLING

Vi henviser til:

  1. norske låsesmede og jernvarebutikker. Kontakt Sikkerhet & Design AS for oplysning om nærmeste forhandler her
  2. webshop her.

Listen opdateres løbende.

 

MONTAGE

Lindrucker vindueslås og vindueshaspe passer til mange vinduestyper. Mål om de passer til dine vinduer her.

Lindrucker vinduelås kan - sammen med Lindrucker Låsebøsning - installeres i enkeltterrassedøre.

Der følger en monteringsvejledning med vindueslås, vindueshaspe og glassikring. Du kan også se montagevejledningerne her.

For at installere Lindrucker vindueslås skal det bores tre huller. Brug monteringsværktøj til montering af vindueslåsen.