RABAT MED FORSIKRING

Lindrucker har etableret et samarbejde med en række forsikringsselskaber om sikring af dit hjem. I samarbejdet med forsikringsselskaberne opnår du fordele både ved dit køb af Lindrucker produkter og i mange tilfælde også på dine forsikringer.

 

Klik på linket for dit forsikringsselskab og få mere information om hvilke fordele du kan opnå og hvad du skal gøre for at opnå disse fordele.

  

 Alm Brand.

I Alm. Brand belønner vi kunder, der tager ansvar for deres ting. Den vindueslås, som Lindrucker har udviklet, gør det meget vanskeligt for indbrudstyve at bryde ind, og vi giver derfor kunder, der installerer låsen, rabat på deres Familieforsikring og på Lindrucker produkter

 

Læs mere om samarbejdet med Alm Brand forsikring


Bauta Forsikring

Indbrud i hjemmet er en grim oplevelse. Derfor vil vi gerne hjælpe vores medlemmer med at passe på deres hjem og værdier. Med en lille indsats som Lindrucker vindueslåse kan man selv gøre meget for at undgå, at det sker igen. For at fremme den forebyggende indsat har Bauta Forsikring indgået en aftale om rabat på køb og montering af Lindrucker vindueslåse.

 

Læs mere om samarbejdet ved at klikke her


CODAN

I Danmark bliver der begået ca. 5 indbrud i timen. Det er langt flere end i andre europæiske lande. At blive udsat for indbrud er ikke kun en ubehagelig oplevelse for vores kunder, det er også en stor omkostning for os som forsikringsselskab. En af de ting man kan gøre, er at sikre sine vinduer og døre med sikringsløsninger fra Lindrucker. Lindruckers sikringsløsninger gør det let at sikre vinduer og svært for indbrudstyven at bryde ind.

 

Hos Codan har du mulighed for at opnå 20% rabat på indbodækningen, hvis du sikre dit hus.

 

Læs mere om samarbejdet ved at klikke her

Danske Forsikring

Vi hjælper selvfølgelig vores kunder, når skaden sker – men det er altid rarere, hvis den helt kan undgås. Derfor samarbejder vi med Lindrucker om at give kunder i Danske Forsikring 10 % rabat på markedets bedste vindueslås, der effektivt holder tyven ude. Indtast rabatkoden ”Danske Forsikring”, når du køber produkter på hjemmesiden her.

 

I Danske Forsikring fokuserer vi generelt på at hjælpe vores kunder med at undgå skader. På hjemmesiden Sikkert liv kan du finde tjeklister til en sikker hverdag og tilmelde dig nyhedsbrev om skadeforebyggelse.

 

Se mere her


 

 

GF Forsikring

Som kunde hos GF Forsikring får du 10 % i rabat på Lindruckers vindueslåse. Brug rabatkoden ”GF”, når du handler.

Ofte vælger tyvene at bryde ind gennem stuevinduer og terrassedøre. Derfor skal du sætte ind her, hvis du vil forebygge indbrud effektivt. Det handler om at gøre det så besværligt som muligt for tyven, så netop dit hjem er mindre fristende for indbrudstyvene.

Få flere gode råd om at forebygge indbrud på GF Forsikrings hjemmeside eller læs mere om GF Forsikring her

 

IF Skadeforsikring

Som If-kunde får du 10 % rabat på Lindruckers produkter.

 

Alarmer, lave hække, udendørs lyssensorer og nabohjælp er gode tiltag for at undgå indbrud. Men det er mest effektivt helt at forhindre indbrudstyven i at komme ind i dit hjem. Det kalder vi skal-sikring. Skal-sikring er effektive låse på døre (gerne dobbeltlåse), men også fysisk sikring af vinduer. Skal-sikring bør du etablere, før du eventuelt sikrer hjemmet med tyverialarmer mv.

 

If anbefaler Lindruckers vindueslås, fordi den kan eftermonteres på eksisterende vinduer, er let at betjene og er meget svær at bryde op.

 

Læs mere om hvordan du undgår indbrud på vores hjemmeside


LB Forsikring

Indbrud i hjemmet er en grim oplevelse. Derfor vil vi gerne hjælpe vores medlemmer med at passe på deres hjem og værdier. Med en lille indsats som Lindrucker vindueslåse kan man selv gøre meget for at undgå, at det sker igen. For at fremme den forebyggende indsat har LB Forsikring indgået en aftale om rabat på køb og montering af Lindrucker vindueslåse.

 

LB Forsikring er Danmarks femte største forsikringsselskab og består af Lærerstandens BrandforsikringBauta Forsikring og Runa Forsikring.

 

Læs mere om samarbejdet ved at klikke her

Tjenestemændenes Forsikring

Som kunde i Tjenestemændenes Forsikring kan du få 10 % rabat på Lindruckers vindueslåse, der effektivt beskytter dit hjem mod indbrudstyve. Indtast rabatkoden ”TJM”, når du køber produkter på hjemmesiden.

 

Tyve vælger ofte at bryde ind i vores hjem gennem stuevinduer og terrassedøre. Derfor er det særlig vigtigt at sætte ind med forebyggelse her. Jo mere besværligt og tidskrævende det er for tyven at komme ind og – ikke mindst – ud igen, jo mindre fristende er det at bryde ind.

 

Tjenestemændenes Forsikring vil vi gerne hjælpe dig til at mindske risikoen for indbrud i dit hjem. Derfor har vi samlet en række gode råd om, hvad du selv kan gøre for undgå ubudne gæster. Læs mere her.


Topdanmark

Kunder i Topdanmark kan få 10 % rabat på Lindruckers vindueslås, der sætter en effektiv stop-per for ubudne gæster. Indtast rabatkoden ”Topdanmark”, når du køber produkter på hjemmesiden her.

 

Vi har et stærkt fokus på skadeforebyggelse, og er altid klar til at hjælpe vores kunder med at få en sikrere hverdag.

Få gode råd, se tjeklister og tilmeld dig nyhedsbrev om skadeforebyggelse på hjemmesiden Sikkert Topdanmark.

 

Se mere her

Tryg

 

Indbrud i hjemmet er en ubehagelig oplevelse for dig og din familie. Tryg vil derfor gerne hjælpe dig med vejledning i hvordan du sikre dit hjem.

 

Læs først her om en undersøgelse foretaget for forsikringsselskabernes brancheforening Forsikring & Pension.

 

Indbrudstyvene kommer typisk ind, når de tvinger sig adgang til danskernes hjem. Tyvenes favoritindgange er stuevinduer, terrassedøre og hoveddøre.

 

Bor du i hus eller stuelejlighed, er det stuevinduerne, en indbrudstyv med størst sandsynlighed vil benytte som indgang. Bor du i lejlighed over stueplan, er det hoveddøren. Det viser en spørgeskemaundersøgelse, som YouGov har foretaget for Forsikring & Pension. I undersøgelsen er danskere, der har haft indbrud i deres helårsbolig inden for de seneste fem år, blevet spurgt, hvilken vej tyven tvang sig adgang til deres bolig i forbindelse med indbruddet. Knap hver tredje (32 pct.) svarer, at tyven kom ind gennem et stuevindue. Det gælder især for parcelhuse/villaer, hvor 37 pct. af indbruddene skete ad denne vej.

 

Gør det svært for tyven - Man bør altid sørge for, at alle døre og vinduer er sikret ordentligt med låse og hasper i god stand og kvalitet. Tyvene leder efter svage punkter, hvor de kan komme ind – og ikke mindst ud med tyvekosterne igen – hurtigt og uden alt for meget besvær. Kan man gøre det bare en smule mere besværligt eller tidskrævende, har man vundet meget, siger konsulent Riccardo Krogh Pescatori fra Forsikringsoplysningen”.

 

 

Tryg anbefaler Lindrucker vindueslås som en effektiv tyverisikring. Som kunde i Tryg kan du få 10 % rabat på Lindruckers vindueslås.  Indtast rabatkoden ”Tryg”, når du køber produkter på hjemmesiden

 

I Tryg lægger vi vægt på at rådgive vores kunder omkring skadeforebyggelse. Vil du læse mere om hvordan du undgår skader så klik her

Privat Sikring

Indbrud i dit hjem er en meget ubehagelig oplevelse. Derfor vil Privatsikring rigtig gerne hjælpe dig med at sikre dit hjem mod indbrud. Vi tror fuldt og fast på at Lindrucker kan mindske risikoen for indbrud og derfor har vi lavet et samarbejde, hvor du som kunde hos Privatsikring kan opnå rabat på både din indboforsikring og Lindrucker produkterne hvis du sikrer dit hjem.

 

”Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte, når man skal sikre ens hjem mod indbrud. Tyvene kommer ofte ind eller ud af et vindue, det er derfor et godt sted at starte.” fortæller Otto Thind, adm. direktør for Privatsikring. ”Med vores samarbejde med Lindrucker, kan vi tilbyde vores kunder  20 % rabat på indbodækningen. Vi håber, at mange af vores kunder, vil benytte sig at dette tilbud, så de kan sikre sig mod ubudne gæster.”. 

 

Læs mere om samarbejdet ved at klikke her 

Runa Forsikring

Indbrud i hjemmet er en grim oplevelse. Derfor vil vi gerne hjælpe vores medlemmer med at passe på deres hjem og værdier. Med en lille indsats som Lindrucker vindueslåse kan man selv gøre meget for at undgå, at det sker igen. For at fremme den forebyggende indsat har Runa Forsikring indgået en aftale om rabat på køb og montering af Lindrucker vindueslåse.

 

Læs mere om samarbejdet ved at klikke her.